Boodschap van ons Prinselijk Paar

doorcvdekainbongels

Boodschap van ons Prinselijk Paar

Carnavalisten, Boeren en Buitenlui…..!

Nog een aantal daagjes slapen en dan staat Carnaval 2019 toch echt voor de deur…..

Aanstaande woensdag beginnen “de Kainbongels” voor alle ouderen in ons mooie Compas met een geweldig feest in “de Deele”, aanvang 19.30 uur!

Vrijdag ochtend bezoeken we nog een aantal scholen in ons dorp en vrijdag avond rijden we voor in onze verlichte optocht!

Wist je al dat het markt-plein omgetoverd word tot horeca-plein met muziek, met catering en een spectaculaire verrassing?

Na de optocht zal het feest losbarsten in de grote tent bij de manege…. Voor iedereen die carnaval viert, waar en met wie dan ook, zorg dat het een goed jaar word! Wees lief voor mekaar, maak plezier en voorkom ruzie….heb LOL!! Maak er een jaar van om niet te vergeten en pas goed op jezelf!

Cv de Kainbongels zullen er alles aan doen om jullie als gasten het zo goed mogelijk naar de zin te maken! Daarom zijn Zaterdag middag om 14.00 uur alle ouders met kinderen welkom in de tent om daar samen met ons carnaval te vieren voor de aller-kleinsten! Aan de groten word ook gedacht, ‘s Avonds bouwen we samen in de tent net zo’n feest als de vrijdag er voor!!

Zondag avond, nadat we meegereden hebben met de optocht van Barger-Oosterveld vieren we Carnaval in onze Residentie: “Café Hindriks”…. Voel je vrij om samen met ons te feesten!

Rosenmontag zijn wij te vinden bij Cv ‘t Stiekelzwien en dinsdag om 20.00 uur sluiten we af met het happen van haring ðŸŸðŸŸin “Cafe Old Pub” waar ook iedereen vanzelfsprekend weer van harte welkom is!

Gegroet allemaal, Misschien zien we mekaar nog een deze dagen…..

Alaafx3…!!

Verwacht van ons geen wonderen, Gewoon DEURDONDEREN!!💪✌🌈

Prins Arjan & Prinses Annemiek

Over de auteur

cvdekainbongels administrator