CV. de Kainbongels
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Interactieve TV Show “Ik hou van Kainbongelstad”

12 februari 20:00 - 13 februari 20:00

Interactieve TV Show: “Ik hou van Kainbongelstad”

 

Op 12 februari om 20:00uur gaan we even uit onze comfortzone! Wij gaan een gezellige TV Show: “Ik hou van Kainbongelstad” presenteren want niets doen met Carnaval is voor ons geen optie. Wij doen dit 100% Corona Proof! De avond zal bestaan uit een show waar twee panels tegen elkaar zullen strijden. Er worden vragen gesteld op getoonde sketchjes, filmpjes, muzikale items en uiteraard over optredens van onze Dansgarde. Het leuke is dat u interactief, real time, mee kunt doen door middel van een QR-code. U maakt daarmee kans op een aantal mooie prijzen en de winnaar zal live bekend worden gemaakt. Doet u ook gezellig mee? Dat kan! Wilt u meer uitleg over het spel en QR ticket: klik dan hier.

 

U kunt aan een persoonlijk unieke QR-Code komen op twee manieren. Losse QR-code kaarten zijn online te koop of bij Bakker Wilco, Slagerij Veenhoven, Kwalitaria “‘t Middelpunt” en Snackbar Emmererf voor 3,50 euro รก contant. Maar voor de innerlijke verwennerij hebben wij ook de “Kainbongel Borrelbox” inclusief een QR-code kaart. De “Kainbongel Borrelbox” bestaat uit heerlijke verse hapjes, knabbeltjes en flugel-shotjes. Heerlijk voor bij de buis! Deze wordt op de bewuste vrijdag gratis bij u thuis bezorgt, dus op dezelfde dag i.v.m. de versheid van de inhoud. Deze “Kainbobgel Borrelbox” kost 10 euro per persoon inclusief een QR-code en zijn uitsluitend online te bestellen.

De Kainbongel Borrelboxen worden incl. de Quiz ticket(s) vrijdag de 12 februari aan huis bezorgt i.v.m. de houdbaarheid van de produkten. Quiz Tickets en de “Kainbongel Borrelbox” zijn hier te bestellen.

 

Getoonde “Kainbongel Borrelbox” is voor twee personen.

 

Gegevens

Begin:
12 februari 20:00
Einde:
13 februari 20:00

Organisator

CV de Kainbongels
Site:
https://cv-dekainbongels.nl/