CV. de Kainbongels
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Compas Goes Hard In Style

20 november 20:00 - 00:00

Helaas gaat dit evenement niet door i.v.m de verscherpte corana maatregelen. Wij gaan kijken of dit op een latere datum wel kan. Tickets blijven geldig.

Met Compas Goes Hard In Style brengen wij jullie een giga feest met Dj Roy en een gast optreden van Dj Anna Rocks, voor zowel carnavalisten en niet carnavalisten. Ben jij degene die verkleed als jouw idool naar deze party komt? Zorgen jullie voor een tent vol bn-ers en/of wereldsterren of gewoon als jezelf? Wat we zeker weten is dat we gaan knallen en Dj Roy weet als geen ander hoe je zoiets muzikaal aankleed. Waar is het feestje? Bij ons is het feestje! Kaarten zijn hier te verkrijgen.

Er is geen kassa bij de feesttent zoals op de posters is aangegeven, tickets zijn uitsluitend online te verkrijgen. Dit i.v.m. de verscherpte corona regels.

Vergeet uw corona vaccinatie of geldig negatief testbewijs niet mee te nemen! QR-code of papieren bewijs i.c.m. persoonsbewijs.

Let op: door wijzigingen in coronaregels kunnen aanvang en sluitingstijden veranderen. Check van tevoren onze website en/of onze social media!

Gegevens

Datum:
20 november
Tijd:
20:00 - 00:00

Organisator

CV de Kainbongels
Site:
https://cv-dekainbongels.nl/

Locatie

Feesttent Mannege de Stijgbeugel
Westerdiep WZ 122
Emmer-Compascuum, Drenthe 7881 HK Nederland
+ Google Maps