Categorie archief Nieuws

doorcvdekainbongels

Carnaval is begonnen!

Goedemorgen Kainbongelstad,
Het is Carnaval beste mensen! Vandaag om 14:00 uur starten we met het gezellige Horecaplein in het centrum. Aansluitend volgt de verlichte optocht en daarna is het feest in onze feesttent! Wij hebben er zin en wensen iedereen een happy carnaval! Alaaf!

doorcvdekainbongels

Kaarten verkoop

Verkoop kaarten voor Carnaval Vrijdag stopt op vrijdag om 13:00 uur (zo lang de nog voorraad strekt) en voor Carnaval Zaterdag op zaterdag tot 13:00 uur in de winkels. Online loopt de verkoop op beide dagen tot 16:00 uur. Daarna alleen nog verkrijgbaar bij de kassa bij de feesttent.

doorcvdekainbongels

Kainbongel monument weer schoon

Siekman Gevelreiniging is heel goed bezig geweest. Zij hebben het “Kainbongelmonument” in de bocht van Kanaal A en het verl scholtenskanaal, professioneel gereinigd! Mark, ontzettend bedankt! Het resultaat mag er weer wezen, top!

doorcvdekainbongels

Een Carnavalskraker uit de regio.

Cv. de Heidejagers uit Erica hebben weer een leuke Carnavalskraker gemaakt: Mag ik met je dansen. Wij willen jullie deze niet onthouden! Alaaf, op naar Carnaval 2020!

doorcvdekainbongels

Op Carnaval Zaterdag 22 februari ook One Two Trio in de tent.

Het Carnavalsfeest op Zaterdag 22 februari is helemaal compleet. Wij hebben naast Helemaal Hollands, Dj Erik Grevink ook One Two Trio in de tent! Alle recepten compleet om er een mooi feest van te maken! Wij hebben voor de Zaterdag nog wel kaarten vrij. Wees er snel bij want op = op! Eén kaart hebben wij gereserveerd voor Juffrouw Toos. Klik hier voor bestellen van kaarten.

doorcvdekainbongels

Leuke actie van Kapsalon Black & White

Een super leuke actie van onze sponsor Kapsalon Black & White. Op vertoon van een entree kaart van Carnaval Vrijdag of Zaterdag van Cv. de Kanbongels, krijg je 20% korting op alle diensten in de periode van 14 februari tot en met 22 februari! Ook is Kapsalon Black & White verkooppunt van onze tickets.

doorcvdekainbongels

Foto’s Dansmariekes Concours 2020 zijn toegevoegd op ons foto album

Zondag 12-1-2020 hadden wij het Dansmariekes Concours 2020, georganiseerd door Cv. de Kloosterwiekers in Ter Apel. Deze middag kunnen alle Dansmariekes van alle omliggende zusterverenigingen hun danskunsten vertonen. Dat ze allemaal goed gelukt! Wij als Cv. de Kainbongels hebben in ieder geval genoten. Wij danken Cv. de Kloosterwiekers voor de organisatie van dit festijn en feliciteren ze met hun 55 jarig bestaan! Alaaf. Klik hier voor de foto’s.

doorcvdekainbongels

Kaarten voor onze Donateurs

Beste Donateurs van Cv. de Kainbongels,
De kaarten voor onze donateurs zijn inmiddels af te halen bij Com Tax op de Rademakerstraat 24, Emmercompascuum. Dat kan van maandag t/m zaterdag van 9:00uur – 18:00 uur. Voor donateurs die nog moeten betalen, dat kan nog. Na 2 werkdagen liggen de kaarten dan klaar bij Com Tax. Bij vragen, stuur een email naar: news@cv-dekainbongels.nl

doorcvdekainbongels

De Kainbongelstad Courant komt er weer aan.

De nieuwe Kainbongelstad Courant 2020 wordt tussen zaterdag 11 januari en dinsdag 14 januari bezorgd met de reclame post. Ben je benieuwd naar de nieuwtjes, weetjes en onze activiteiten? Vis dan onze krant uit de stapel reclame post! Een week later komt de krant ook online staan op onze website voor de gebieden die buiten de de bezorgregio vallen. Ook deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Veel leesplezier!

Bezorg gebied: Emmer- Compascuum, Roswinkel, Nieuw Weerdinge, Emmerschans, Emmerhout, Angelso, Klazienaveen Noord, Nieuw Dordrecht, Klazienaveen en Schoonebeek.

 

doorcvdekainbongels

Nieuwe Trainingspakken voor de Dansmariekes van Cv. de Kainbongels

Zaterdag middag 16 november kregen de Dansmariekes van Cv. de Kainbongels hun nieuwe trainingspakken officieel overhandigd van de eigenaren van Boud’s Inn en Atelier L’aurarts, hun twee sponsoren. Voor de foto’s van de overhandiging van de trainingspakken, mochten ze gebruik maken van het prachtige gebouw waar Sylvia van Ostende van L’aurarts onder andere haar tuinconcerten en allerlei workshops organiseert. Vorig jaar kregen de dames en heer al hun nieuwe tassen bij Boudewijn van Boud’s Inn en dit jaar dus hun nieuwe trainingspakken. Het resultaat mag er wezen! De borduursels zijn mede mogelijk gemaakt door Inter Trading Borduurservice en Cv. de Kainbongels. Nu kunnen de Dansmariekes/Majoor uniform op de trainingen verschijnen en het is de bedoeling dat zij komend jaar meer aanwezig zullen zijn bij activiteiten in Emmer-Compascuum. Cv. de Kainbongels danken L’aurarts en Boud’s Inn voor het mogelijk maken van deze prachtige trainingspakken.