Carnaval 2022 valt ook in Kainbongelstad in het water.

Beste mensen,
Carnaval 2022 valt ook in Kainbongelstad in het water. In verband met de coronapandemie en de daarbij behorende maatregelen is het voor ons ondoenlijk om de Stadprinsverkiezing, Dansmarieke Concours, onze verlichte optocht en de carnavalsevenementen eind februari te organiseren.
 
Wij hebben diverse alternatieven de revue laten passeren om op een later tijdstip deze evenementen doorgang te laten vinden zoals in de zomer. Ook hier komen we tot de conclusie dat dit geen reƫle optie is. Een verlichte optocht in de zomer is geen optie, deze zal zijn glans missen in daglicht. Vele karrenbouwers zijn afhankelijk van boerenschuren die in deze periode veelal door de boer zelf gebruikt zullen worden. Ook het feit dat vele evenementen ingehaald zullen worden, de evenementen die op ons dorp reeds gepland zijn in deze periode door andere organisaties, willen wij niet in de weg zitten. Wij hopen oprecht dat deze wel doorgang mogen vinden. Want met evenementen is het wel heel triest gesteld op het dorp op dit moment.
 
Al met al zijn wij als vereniging wederom teleurgesteld met het feit dat al onze plannen niet doorgaan maar richten onze pijlen op november 2022. Laten we hopen dat het volgend canavalseizoen weer op normale wijze gevierd mag worden! Dan gaat het dak er weer af en komen wij weer springlevend ten tonele! Alaaf, alaaf, alaaf.
www.cv-dekainbongels.nl